Екстракт Розмарину (сухий)

Екстракт Розмарину (сухий)

Екстракт Розмарину (сухий)

Опис товару:

Відмінні якості екстракту розмарину:

  • - Стандартизований на розмаринову кислоту або карнозавную кислоту
  • - Термостійкий
  • - Розчинні у воді або маслі
  • - Без запаху
  • - Без смаку
  • - Органічна доступність

Рекомендоване дозування:

0,02-0,05%, як антиокислювальна добавка в насичені жири;

0,1-0,2%, як антиокислювальна добавка в ненасичені жири;

0,05-0,4% в антимікробну, антиоксидантну і протизапальну суміші та ін.

Добавка в косметику на кінцевому етапі виробництва продукту; у виробництві напоїв, соків, цукерок, десертів, борошняних виробів, сиропів, молочних продуктів (йогурти, кефір, морозиво), кукурудзяних паличок, пластівців - 0,5% -1%;

у виробництві соусів, риби, ковбасних виробів, сухариків - екстракти лаврового листа, цибулі, перцю, петрушки, кмину, кропу, хрону, часнику - 0,1%.

Косметичні властивості: 
- У складі косметичних засобів стабілізує жирні кислоти, ефірні масла, каротиноїди. 
- протизапальну
- протимікробну
- антиоксидантну


Екстракт Розмарину входить до складу:
- зволожуючих кремів і масок;
- коштів для запаленої і обвітреною шкіри:
- ліфтинг-масок, кремів, що омолоджують і інших анти-ейдж-препаратів;
- шампунів для зміцнення волосся і лікування лупи;
- креми для проблемної шкіри;
- мила для проблемної шкіри



 

 

Виникли питання?

Заповніть форму, і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом!!